Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Στέλνουμε επιστολές συμπαράστασης στους κρατούμενους στρατιωτικούς Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη και στον αγωνιστή για την αναγνώριση της Γενοκτονίας,Έλληνα του Πόντου Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί




Θ. Μαλκίδης

Στέλνουμε γράμματα και ευχές στους κρατούμενους στις Τουρκικές φυλακές Έλληνες στρατιωτικούς Άγγελο Μητρετώδη  και Δημήτρη Κούκλατζη και στον αγωνιστή για την αναγνώριση της Γενοκτονίας,Έλληνα του Πόντου Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί 

Γνωρίζω προσωπικώς τι σημαίνει να κατηγορείσαι με ψεύτικα και κατασκευασμένα στοιχεία, να συκοφαντείσαι, να διώκεσαι από τις ίδιες δυνάμεις που  έχουν κρατούμενο στις Τουρκικές φυλακές τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτριο Κύκλατζη, καθώς και τον Έλληνα του Πόντου αγωνιστή για την αναγνώριση της Γενοκτονίας,  Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί.  

Ξέρω όμως επίσης πως  οι ψεύτες και οι συκοφάντες, κρύβονται μπροστά στην  Αλήθεια, γι' αυτό και στηρίζουμε τον Άγγελο, τον Δημήτρη , τον Γιάννη- Βασίλη  μέχρι την απελευθέρωσή τους.

Στηρίζουμε με τα γράμματά μας, τις ευχές μας τον Άγγελο, τον Δημήτρη, τον Γιάννη Βασίλη, τον Έλληνα που ανακάλυψε την πραγματική ταυτότητα και αγωνίζεται  για την αναγνώριση της Γενοκτονίας και  κατηγορείται μεταξύ των άλλων,  για προσβολή του Κεμάλ και  του Ερντογάν!

Κάνουμε γνωστό σε όλον τον κόσμο την παράνομη κράτηση στα τουρκικά κάτεργα, όπως έγραφε τούτες τις μέρες του 1826 ο Ιάκωβος Μάγερ από  το πολιορκημένο Μεσολόγγι πως "η δημοσιοποίηση είναι η  ψυχή της δικαιοσύνης".

Ο Άγγελος Μητρετώδης , ο Δημήτρης Κούκλατζης, ο Γιάννης- Βασίλης Γιαϊλαλί,  κρατούμενοι παρανόμως από την Τουρκία του Χίτλερ Ερντογάν δεν είναι μόνοι. 

Στέλνουμε  επιστολές  και ευχές., λέξεις που δυναμώνουν τον αγώνα επιβίωσής, των οικογενειών τους, όλων των Ελλήνων και των ανθρώπων που αγωνίζονται ενάντια στην αδικία, τη λήθη και το ψεύδος. 




Η διεύθυνση τη φυλακή του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη καθώς και του Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί , για επιστολές συμπαράστασης και ευχές για την Ανάσταση είναι η εξής:






Αποτέλεσμα εικόνας για Άγγελος μητρετώδης