Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Όταν καταθέτεις στεφάνι στον δάσκαλο του Χίτλερ Κεμάλ, όταν αρνείσαι τη Γενοκτονία, όταν χορεύεις ζειμπέκικο και δέχεσαι να σε βραβεύσει ο θύτης στη Σμύρνη, επόμενο είναι να υβρίζει τους νεκρούς μας ο Ερντογάν!





Θ. Μαλκίδης 

Όταν καταθέτεις στεφάνι στον δάσκαλο του Χίτλερ Κεμάλ, όταν αρνείσαι τη Γενοκτονία, όταν χορεύεις ζειμπέκικο και δέχεσαι  να σε βραβεύσει ο θύτης στη Σμύρνη, επόμενο είναι να υβρίζει τους νεκρούς μας ο Ερντογάν!

Από την ομιλία στην εκδήλωση του Συλλόγου Κοπανού Νάουσας << Η Μίεζα>>


Ξαφνιάστηκαν οι θαυμαστές του Κεμαλικού Ναζισμού και του Χίτλερ Ερντογάν για τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας, περί φωτιάς της Σμύρνης από τους Έλληνες. Ωστόσο με δεδομένη την πορεία του πολιτικού προσωπικού,  είναι προφανές και επόμενο ο σύγχρονος δεσμοφύλακας των Ελλήνων να προβαίνει   σε ανάλογες κινήσεις. 

Όταν στη γη που κατέφυγαν οι διασωθέντες από το μαζικό έγκλημα στη Σμύρνη, στην Τραπεζούντα, στην Αδριανούπολη, στον τόπο του Διστόμου και των Καλαβρύτων,  Πρωθυπουργοί και Υπουργοί,  αμόρφωτοι και απαίδευτοι, καταθέτουν στεφάνι στο δάσκαλο του Χίτλερ Μουσταφά Κεμάλ, όταν δέχονται να γίνονται επίτιμοι διδάκτορες σε πανεπιστήμια που είναι οικοδομημένα πάνω στο αίμα των Ελλήνων της Ιωνίας,  όταν αρνούνται τη Γενοκτονία, όταν χορεύουν ζεϊμπέκικο πάνω στους άταφους νεκρούς της Μικράς Ασίας, τότε έρχεται ο Ερντογάν να ολοκληρώσει τη Ύβρη. 

Την Ύβρη όμως, όπως γνωρίζουμε, ακολουθεί η Νέμεσις, η Κάθαρσις. Αυτή έρχεται από την Ιστορία, το Δίκαιο, τη Μνήμη και την Αλήθεια. Από τις Αναγνωρίσεις της Γενοκτονίας, από τον Αγώνα μας σε όλον τον κόσμο.