Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Κανένας δεν μπορεί να παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας!



Η Ελλαδα δεν μπορει να απωλεσει ούτε το όνομα, ούτε το έδαφος!

Την άποψη – και επιχειρηματολογεί επ’ αυτής- ότι με τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ η Ελλάδα δεν παραχωρεί μόνο ιστορία αλλά και εδάφη, διατυπώνει μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης, ο κ. Θεοφάνης Μαλκίδης.

Εκτιμά ότι η συμφωνία δεν θα τελεσφορήσει, εξηγεί τι χάνει η Ελλάδα και τι κερδίζουν τα Σκόπια, υποστηρίζει ότι η Ελλάδα υπέστη μια ανυπολόγιστη ιστορική, διπλωματική και πολιτική ήττα,  ερμηνεύει τις έντονες αντιδράσεις, επί της συμφωνίας, των Βουλγάρων με ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες δια του υπουργείου Εξωτερικών της Βουλγαρίας – σ.σ: με την  οποία εγγράφουν υποθήκες και διεκδικήσεις για το μέλλον (! ) οι έτεροι Βαλκάνιοι γείτονες και παίκτες στο Σκοπιανό.

Εξηγεί πως και γιατί η Τουρκία μέσω της συμφωνίας αυτής ενισχύεται και εδραιώνεται στα Βαλκάνια, αναλύει τις διαστάσεις και τη μορφή που θα εκλάβει πλέον ο αλβανικός εθνικισμός και καλεί τον ελληνικό λαό σε ετοιμότητα ούτως ώστε να ανατρέψει τα συμφωνηθέντα και να αποκαταστήσει τη συνταγματική και δημοκρατική νομιμότητα.

Όλοι κατανοούν ότι οι ομάδες εντόπιων και ξένων συμφερόντων που παριστάνουν το πολιτικό και πνευματικό προσωπικό στην Ελλάδα, η αμόρφωτη, απαίδευτη, οκνηρή και εύκολα εκβιάσιμη πολιτική και πνευματική τάξη, παραδίδει και ταπεινώνει τον Ελληνισμό. 

Η αντίδρασή μας πρέπει να είναι ανάλογη της Δημοκρατικής και Αντιστασιακής μας Ιστορίας!

Ακούστε τον Θεοφάνη Μαλκίδη.