Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Ούτε λέξη για τους θύτες ....



Θ. Μαλκίδης 

Ούτε λέξη για τους θύτες της Γενοκτονίας....

Πέραν των αρνητών της Γενοκτονίας και των υπονομευτών της αναγνώρισης που επιβραβεύτηκαν  με αμειβόμενες θέσεις και βουλευτικές έδρες ,  ακούστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά λόγια του αέρα περί <<αγώνα>> για τη διεθνοποίηση και  αναγνώριση της Γενοκτονίας. 


H ουσία είναι στην εξωτερική πολιτική της Ελληνικής Δημοκρατίας, τόσο στο γενικό της πλαίσιο, όσο και στις διμερείς σχέσεις με την Τουρκία, όπως αποτυπώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του αρμόδιου Υπουργείου, δεν υπήρξε και ούτε υπάρχει πουθενά το αίτημα αναγνώρισης της Γενοκτονίας ! 

Η πολυδιαφημισμένη χθεσινή ρήση θεσμικού για τη δήθεν διεθνοποίηση   της Γενοκτονίας, δεν είχε ούτε μια αναφορά στην Τουρκία, ακούστηκε μόνο για <<τους θύτες που πρέπει να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη>> !  Δε βρέθηκε ούτε μία λέξη για το  φασιστικό καθεστώς που ατιμώρητο επαναλαμβάνει τα εγκλήματά του στην Κύπρο , στο Αιγαίο, στη Θράκη ! Προφανώς όλα τα παραπάνω τα έκαναν εξωγήινοι.....







Ακούστε τη συνέντευξη στους δημοσιογράφους Λάζαρο Μαύρο και Μάριο Πούλαδο στο Ράδιο Πρώτο της Λευκωσίας. ( Από 32:00  έως  44:38  )