Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Οι διακομματικοί συνέταιροι του Χίτλερ Ερντογάν, του Κομιτατζή Ζάεφ και των Αλβανών Τσάμηδων συνεργατών των Ναζί, δεν έχουν το δικαίωμα να παραδώσουν ούτε όνομα, ούτε έδαφος!




Θ . Μαλκίδης 


Η παρακμή της πολιτικής, η ταύτιση των  Ελληνικών συμφερόντων με ξένα , η παραδοχή ότι είσαι  <<προβλέψιμος σύμμαχος>>, οδηγεί σε επιπλέον υποχωρήσεις και ήττες: Τουρκία, καθημερινή εισβολή, Χάγη, Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη.   

Το είδαμε χθες ξανά το γνωστό σήριαλ...

 Επιπλέον είναι Ύβρις να μιλούν για πολιτική και Ελληνισμό, οι Ελλαδικοί διακομματικοί συνέταιροι του Χίτλερ Ερντογάν, του Κομιτατζή Ζάεφ και των  Αλβανών Τσάμηδων συνεργατών των Ναζί, αυτοί που ψήφισαν και σέβονται την γνωστή  <<Συμφωνία>> !

Και επί προσωπικού είναι Ύβρις να μιλάνε οι Ελλαδικοί χθεσινοί και οι σημερινοί συνεργάτες των κατακτητών, οι συνομιλητές του φασίστα Γκρίζου Λύκου Ερντογάν, του κατσαπλιά Ζάεφ, του εθνικιστή Ράμα και των Τσάμηδων παρατρεχάμενών του,  για την οικογένειά μου και για εμένα, για εμάς που έχουμε θύματα, ορφανά και αγνοούμενους από τη Γενοκτονία του Δασκάλου Κεμάλ και από τα Ολοκαυτώματα του Μαθητή Χίτλερ, για εμάς που δεν πουληθήκαμε και δεν πουλήσαμε  αγώνες Αντίστασης, Ελευθερίας και Δημοκρατίας. 

Οι δήθεν αγωνιστές και δημοκράτες, οι ψευτοπολιτικοί, το παρακράτος, δεν έχουν κανένα δικαίωμα παράδοσης του Ελληνισμού. 

Ο αγώνας συνεχίζεται. Οι Έλληνες δεν υπέγραψαν, δεν ψήφισαν, δε συμφώνησαν!

Η ομιλία μου  και η πράξη μου για το πως πρέπει να είναι ο ηγέτης, η ηγεσία, το πως πρέπει να υπερασπίζεσαι τον Ελληνισμό.