Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Λόγος Ελληνικός ενάντια στον σφαγέα και εισβολέα




Θ. Μαλκίδης 

Εκτός από τους τάχα πολιτικούς και τους δήθεν διανοούμενους του θλιβερού σκηνικού που μας προτείνουν να τα βρούμε με το σφαγέα και τον εισβολέα, υπάρχει και αυτός ο λόγος : Αγωνιστικός, αντιστασιακός, Ελληνικός ! 

Η συνέντευξή μου για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, για τη ΓΗ και το ΥΔΩΡ του Ελληνισμού 









Δωρεά της Ουγγαρίας για την αποκατάσταση των ζημιών στους Ναούς της Λέσβου




Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας συνεισφέρει 30.000 δολλάρια για την αποκατάσταση ναών που έχουν υποστεί ζημιές από παράνομους μετανάστες στο ελληνικό νησί της ΛΕΣΒΟΥ.

Φέτος, αρκετοί χριστιανικοί ιεροί τόποι δέχτηκαν επίθεση από μετανάστες στο νησί, διαμαρτυρόμενοι ότι οι ελληνικές αρχές εμποδίζουν την παράνομη μετανάστευσή τους σε πιο απομακρυσμένες χώρες της Ευρώπης. Ως αποτέλεσμα βανδαλισμού, πολλά λειτουργικά αντικείμενα και έπιπλα εκκλησίας υπέστησαν επίσης σοβαρές ζημιές.

Η "Εθνική Αυτοδιοίκηση των Ελλήνων της Ουγγαρίας", πλησίασε το γραφείο του πρωθυπουργού για να ζητήσει υποστήριξη για την αποκατάσταση των παρεκκλησιών. Η Ουγγαρία υποστηρίζει σθεναρά την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας και του χριστιανικού πολιτισμού. Πιστεύουμε ότι η βοήθεια πρέπει να ληφθεί εκεί που είναι το πρόβλημα.










Η δωρεά θα παραδοθεί μέσω του προγράμματος βοήθειας της Ουγγαρίας από τον AZBEJ TRISTAN, Υφυπουργό για την υποστήριξη των διωκόμενων χριστιανών και το πρόγραμμα βοήθειας της Ουγγαρίας, και τον Miklós Soltész, Υφυπουργό εκκλησιών και εθνικών σχέσεων, μέσω της Εθνικής Κυβέρνησης της Ελλάδας στην Ουγγαρία για την αποκατάσταση των εκκλησιών της Λέσβου.

Ο AZBEJ TRISTAN λέει (https://www.facebook.com/azbejtristan) ότι οι οργανώσεις και οι πολιτικοί που υποστηρίζουν τη μετανάστευση θέλουν να φέρουν αυτό το αντι-χριστιανικό, αντι-χριστιανικό, αντι-δυτικό πράγμα στην Ευρώπη, το οποίο βρίσκεται και πίσω από το παρασκήνιο αυτής της σειράς επιθέσεων. Η Ουγγαρία αντιστέκεται στη μετανάστευση, με την οποία προστατεύουμε όχι μόνο εμάς, αλλά και ολόκληρη την ευρωπαϊκή κουλτούρα. Αυτό το κάνουμε ακόμα και αν δεχτούμε επίθεση από τους πολιτικούς στις Βρυξέλλες. Το κάνουμε ακόμα και αν δεχόμαστε συνεχή επίθεση από το δίκτυο Soros.Δεν επιτρέπουμε στον Χριστιανισμό να είναι η πιο κυνηγητή θρησκεία στην Ευρώπη! Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καταστρέψει τα άγια μέρη, τις εκκλησίες και τις εκκλησίες μας!