Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Η μυστική συνέλευση της Βοστίτσας ως απαρχή του ’21 . Πρώτη τηλεοπτική μετάδοση!

  

Η  Αιγιώτικη πολεμική ταινία – ντοκιμαντέρ με τίτλο ” Η μυστική συνέλευση της Βοστίτσας ως απαρχή του ’21”, που αποτελεί αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, στο ΙΟΝΙΑΝ ΤV, τον μεγαλύτερο και πιο ποιοτικό περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας. 

Η ταινία του Αιγιώτη παραγωγού Βασίλη Γεωργαντά σε μουσική του Γιάννη Κριβέρη, θα προβληθεί σε 4 μονόωρα επεισόδια κάθε εβδομάδα!

 

Περιεχόμενο έργου



26 -30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1821
Η σπίθα που άναψε την φλόγα της Ελληνικής Επανάστασης στην σύσκεψη των φιλικών του Μωρηά ! Τέσσερα επεισόδια για την γέννηση, την οργάνωση και την έκρηξη του ένοπλου αγώνα από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 1821. .Δεκάδες συνεντεύξεις σε ένα πλούσιο οδοιπορικό στους ιστορικότερους τόπους της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων , στα αχνάρια των πρωτεργατών ,στους πύργους τους και στις Ιερές Μονές που βρόντηξε το καριοφίλι.

 Προσκαλούνται οι απανταχού Έλληνες να παρακολουθήσουν την ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ 21, αφού οι μεταδόσεις θα γίνονται ταυτόχρονα και μέσω κεραίας, αλλά και διαδικτυακά στο ΙΟΝΙΑΝ WEB TV LIVE , μέσω fb page του σταθμού και του καναλιού του στο YOUTUBE .

 Το Ionian εκπέμπει μέσω Digea στην Περιφερειακή Ζώνη 6 που καλύπτει την Πελοπόννησο, το N. Ιόνιο και την Ν. Στερεά Ελλάδα. Ακόμη, εκπέμπει στη θέση 673 στην πλατφόρμα της Cosmote TV καθώς και διαδικτυακά.