Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Ευχαριστήριο μήνυμα - ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας




 

Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων Αυστραλίας 

 

Αγαπητοί ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αρχισυντάκτες, δημοσιογράφοι και συνεργάτες,

 

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή και συμμετοχή σας στις φετινές αφιερώσεις του τύπου για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας.


Θεωρούμε ύψιστο χρέος την απότιση φόρου τιμής προς τους νεκρούς προγόνους, θύματα μιας ιστορικής αδικίας και θεωρούμε αναγκαία τη συνεχή ενημέρωση προς μνήμη των Ελλήνων αυτών.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και εκτίμηση μας σε όσου συνέβαλαν στην πραγματοποίηση τις φετινές εκτυπώσεις του τύπου υλικά και πραχτικά καθώς και σε όσους συνέβαλαν με μνήματα και άρθρα.


Ευχαριστούμε τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Μελβούρνη κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκη για το μήνυμα και την υποστήριξη του καθώς και τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλη Παπαστεργιάδη και τον Πρόεδρο της Βικτοριανής Επιτροπής Εθνικής Επιτροπής, Αντώνη Τσουρδαλάκη. 

Ευχαριστούμε επίσης τους:

 

Υπεύθυνους τύπου:

Σωτήρη Χατζημανώλη

Έφη Ανζιάρα 

 

Χορηγούς:

Ktena Knitting Mills - Toorak Law – Ithea - Elenis Kitchen + Bar – Intercontinental Property Management - Marble Centre Exclusive - Merimna Pontion Kyrion of Oceania – Absolute Business Brokers – Winsor Management Insurance Brokers

 

Αφιερωμένα άρθρα:

Θεοφάνη Μαλκίδη – Γιώργο Παπαδόπουλο – Στέλιο Αμανατίδη - Μαρία Καμπύλη – Γιάννη Πιλαλίδη

 

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ εκφράζουμε προς τον συντονιστή άρθρων και μηνυμάτων, Γιάννη Πιλαλίδη, την συντονίστρια των χορηγήσεων, Λίτσα Αθανασιάδη και στον συντονιστή του εκκλησιασμού και της κατάθεσης στεφάνων, Αποστόλη Αλεξιάδη.






 

Με εκτίμηση,

 

Συμέλα Σταματοπούλου

Πρόεδρος

 

Μαίρη Κολεσίδου

Γραμματέας



--