Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Χρήστος Κουρουνιώτης

 




Σήμερα 18 Δεκεμβρίου, τα ξημερώματα, σε καταδίωξη  με έχασε την ζωή του ο 29χρονος Αστυνομικός της Ομάδος ΔΙΑΣ Χρήστος Κουρουνιώτης, από την Πάτρα.


🇬🇷

Η καταδίωξη άρχισε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα μετά από κλοπή οχήματος στην Νίκαια. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή, διαπίστωσαν πως υπήρχαν δύο ύποπτα οχήματα. Το ένα σταμάτησε, το άλλο όμως ανέπτυξε ταχύτητα με τον οδηγό να προσπαθεί να διαφύγει.

🇬🇷

Μετά από 23 λεπτά καταδιώξεως, στο ύψος του Ασπροπύργου, ο οδηγός του υπόπτου οχήματος έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό με αποτέλεσμα το περιπολικό που το ακολουθούσε να φρενάρει και η μοτοσικλέτα της Ομάδος ΔΙΑΣ να πέσει πάνω του!

🇬🇷

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς (Χρήστος Κουρουνιώτης) που επέβαιναν στην μοτοσικλέτα, τραυματίστηκε βαρύτατα και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου δυστυχώς κατέληξε λίγο αργότερα.

Ο έτερος αναβάτης της μηχανής (Γρηγόριος Ο.)  μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος με πολλαπλά κατάγματα σε λεκάνη, πόδια και πλευρά. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του θεωρείται ιδιαιτέρως σοβαρή!


Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει ένα άτομο, που επέβαινε στο ύποπτο όχημα!


___🇬🇷______🇬🇷


Ο Χρήστος Κουρουνιώτης ήταν από την περιοχή Δεμένικα Αχαΐας, ήταν ανύπαντρος και ο αδελφός του επίσης Αστυνομικός, υπηρετεί σε μάχιμη υπηρεσία στην Αχαΐα.




Για τον 29χρονο Χρήστο Κουρουνιώτη δεν θα υπάρξει καμία πορεία, ούτε «ευαίσθητες πσυχούλες» να γράψουν «Δηκεοσήνι». Είναι απλά Δευτέρα και ο Χρήστος σκοτώθηκε προσπαθώντας να κάνει απλά την εργασία του, να καταδιώξει αυτόν που έκλεψε το αυτοκίνητο ενός απλού πολίτη, αυτού του πολίτη που έχει ανάγκη την Αστυνομία για να τον προστατεύσει.

 

🇬🇷