Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ανέβζηγος Αροθυμία» αφιερωμένη στο Χρόνη Αηδονίδη.



Αυτό το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010 η ραδιοφωνική εκπομπή της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων «Ανέβζηγος Αροθυμία» με τη Λένα Σαββίδου και τον Αχιλλέα Λέρα είναι αφιερωμένη στο Χρόνη Αηδονίδη.
Θα γίνουν αναφορές στη βιογραφία και το έργο του μεγάλου ερμηνευτή του παραδοσιακού Θρακιώτικου τραγουδιού, ενώ για τη ζωή και την πορεία του στο θρακιώτικο τραγούδι θα μιλήσει ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή.
«Ανέβζηγος Αροθυμία», κάθε Σάββατο 12:00 – 14:00 στους 105,3 FM. Μας ακούτε μέσω διαδικτύου από http://www.proinosfm.gr/, ενώ το αρχείο των προηγούμενων εκπομπών μπορείτε να ακούσετε ή κατεβάσετε από : http://thalassa-karadeniz.mylivepage.com/file/2166 και http://efxeinostrikala.mylivepage.com/forum/1311/1387
Facebook : http://www.facebook.com/pages/Anebzegos-Arothymia/
E-mail : pontiakostrikalon@yahoo.gr
Χορηγός της εκπομπής : Φροντιστήριο ξένων γλωσσών «Δίγλωσσο», Κωνσταντίνος Τσάτσος – Καρανάσιου 3 Τρίκαλα
Ειδικοί συνεργάτες της εκπομπής : Αλεξανδρίδης Κωσταντίνος - Συντονιστής της Επιτροπής Xορού & Ενδυμασίας της ΠΟΕ, Ευσταθιάδου Μυροφόρα – Εθνολόγος, Υπ. Λαογράφος, Μαλκίδης Θεοφάνης - Λέκτορας Δ.Π.Θ., Κυριακίδης Θεοδόσης – Θεολόγος, Υποψήφιος Δρ. Νεώτερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Καλεντερίδης Σάββας – Εκδότης.