Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Κεμάλ, Ερντογάν, Θράκη και Ελλάδα. .....

Θ. Μαλκίδης

Κεμάλ, Ερντογάν, Θράκη και Ελλάδα.....

Αντί να μιλήσεις για το φασίστα Μουσταφά Κεμάλ στη στιγμή που πρέπει, τον ανέχεσαι, τον προτείνεις για Νόμπελ Ειρήνης (!!!!), του χαρίζεις ένα ψεύτικο σπίτι στη Θεσσαλονίκη και αφού θαυμάζεις το "έργο" του, βιώνεις τα "μαθήματα" εξόντωσης των λαών που έδωσε στον πιστό του μαθητή Αδόλφο Χίτλερ. Σμύρνη, Τραπεζούντα, Δίστομο, Καλάβρυτα, Κάνδανος, Κερδύλλια, Χορτιάτης, Πύργοι, Μεσόβουνο. 

Αντί να αποκαλύψεις τον Κεμαλισμό και τη συνέχειά του τον Ναζισμό, καταθέτεις στεφάνι στο Μαυσωλείο του σφαγέα, εισάγεις τη μορφή του στα ελλαδικά σχολικά βιβλία και τον θεωρείς παγκόσμιο ηγέτη.... Έτσι είναι επόμενο να  βιώνεις και τα πολιτικά  "μαθήματα " που παρέδωσε ο Κεμαλισμός στον Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος με Οθωμανικό προσωπείο  συνεχίζει το έργο του Τούρκου "Φύρερ". Aντί να μιλήσεις για τον Ερντογάν και το σύγχρονο τουρκικό φασισμό,  ο οποίος κατέχει την Κύπρο, εισβάλλει στη Συρία και το Ιράκ και απειλεί με λόγο και έργο το Αιγαίο και τη Θράκη, ανέχεσαι τη φασιστική βαρβαρότητα που εκπέμπει. Ανέχεσαι τον εκφρασμένο με τη βία τουρκικό επεκτατισμό και εθνικισμό, που κατέχει την ελληνική Κύπρο, αμφισβητεί το ελληνικό Αιγαίο και την ελληνική Θράκη και στέλνει όταν θέλει, από όπου θέλει και όσους θέλει πρόσφυγες και μετανάστες. 
Την ίδια στιγμή η ελλαδική παρακμή είναι εμφανής γι ' αυτό και δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τον εισερχόμενο τουρκικό  φασισμό και τη βαρβαρότητα. Τουρκοσήριαλ, υποδοχή ήρωα στον "Κεμάλ" Καρά Σεβντά, πολιτικοί, καλλιτέχνες και δήμαρχοι που λατρεύουν την ιδεολογία του θανάτου που εκφράζει ο Κεμάλ και ο Ερντογάν, εξαφανισμένοι "διανοούμενοι και καθηγητές" και θλιβερό πολιτικό προσωπικό.

Από τη Θράκη, απ΄ όπου  πληκτρολογώ τις γραμμές αυτές, όπου και η καθημερινή έκφραση της φασιστικής Τουρκίας με το προξενείο στην Κομοτηνή,  δεν μας μένουν και πολλά να γράψουμε και να πράξουμε. Τα έχουμε γράψει σχεδόν όλα, μόνο η πράξη μοιάζει σαν να έχει  μόνο χώρο. Και εκεί στην πράξη, συν Θεώ ελπίζουμε,  για να αντισταθούμε στον Κεμαλικό φασισμό και τη συνέχειά του, τον Ερντογάν και για να λευτερωθούμε από τους  θλιβερούς κυβερνώντες και αντιπολιτεύομενους που παριστάνουν την πολιτική τάξη της Ελλάδας.....

Αποτέλεσμα εικόνας για μαλκίδης τουρκικό προξενείο

Υ.Γ. Σαν σήμερα το 1941, ο  μαθητής του Μουσταφά Κεμάλ, Αδόλφος Χίτλερ, έδωσε διαταγή στους Ναζί εγκληματίες να δολοφονήσουν τους Έλληνες των Κερδυλίων. Το 2016 ο επίγονος των Φύρερ του φασισμού Ταγίπ Ερνογάν,  μας απειλεί με εξόντωση...... Αποτέλεσμα εικόνας για κερδύλλια σφαγήΑποτέλεσμα εικόνας για στεφάνι στον Κεμάλ

Αποτέλεσμα εικόνας για στεφάνι στον Κεμάλ

Αποτέλεσμα εικόνας για στεφάνι στον Κεμάλ

Αποτέλεσμα εικόνας για στεφάνι στον Κεμάλ

Αποτέλεσμα εικόνας για στεφάνι στον ΚεμάλΑποτέλεσμα εικόνας για σπίτι  Κεμάλ