Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Στέλνουμε γράμματα στον κρατούμενο στις Τουρκικές φυλακές Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί. Υπογράφουμε για την απελευθέρωσή του. Letters to Yannis Vasilis YailaliΘ. Μαλκίδης 

Στέλνουμε γράμματα στον κρατούμενο στις Τουρκικές φυλακές Έλληνα Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί 


Γνωρίζω προσωπικώς τι σημαίνει να κατηγορείσαι με ψεύτικα και κατασκευασμένα στοιχεία, να συκοφαντείσαι, να διώκεσαι από τις ίδιες δυνάμεις που  έχουν κρατούμενο στις Τουρκικές φυλακές τον Έλληνα συναγωνιστή  Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί.  Ξέρω όμως επίσης πως  οι ψεύτες και οι συκοφάντες, κρύβονται μπροστά στην  Αλήθεια, γι' αυτό και στηρίζουμε τον Γιάννη στο δίκαιο και εν τέλει νικηφόρο αγώνα του.

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες γίνεται η δίκη του Έλληνα κρατούμενου στις Τουρκικές φυλακές Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί  . Του Έλληνα που ανακάλυψε την πραγματική ταυτότητα ως  καταγόμενος από τον Πόντο και την Κύπρο, αγωνίστηκε  για την αναγνώριση της Γενοκτονίας και τώρα κατηγορείται, μεταξύ των άλλων,  για προσβολή του Κεμάλ και  του Ερντογάν!
Κάνουμε γνωστό σε όλον τον κόσμο τον αγώνα του συμπατριώτη μας, όπως έγραφε ο Ιάκωβος Μάγερ από  το πολιορκημένο Μεσολόγγι "Η δημοσιοποίηση είναι η  ψυχή της δικαιοσύνης". 

Ο Γιάννης- Βασίλης Γιαϊλαλί όπως κάθε κρατούμενος στην Τουρκία που κατηγορείται για τις ιδέες του περιμένει τη συμπαράστασή μας. Ο Γιάννης δεν είναι μόνος. Στέλνουμε πριν την 18η Ιουλίου που είναι η πρώτη του δίκη, η άλλη είναι στις 26 Οκτωβρίου, επιστολές στην ελληνική, την τουρκική, την αγγλική γλώσσα. Μία λέξη αρκεί για να δυναμώσει τον αγώνα του, της οικογένειάς του και της συντρόφου του  Meral Geylani, τον αγώνα των συναθλητών του για την απελευθέρωσή του. 


Η διεύθυνση Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί στη φυλακή για επιστολές συμπαράστασης

Υπογράφουμε στην παρακάτω διεύθυνση για την απελευθέρωση του Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί . Ευχαριστούμε πολύ τον Σανταίο Ματθαίο Γιαλαμά για τη συμβολή του. 
Letters to  Yannis Vasilis Yailali