Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Θα έβαζε στεφάνι στον Κεμάλ Αρμένιος πρωθυπουργός ή θα αρνούνταν τη Γενοκτονία Αρμένιος υπουργός παιδείας;



Θ. Μαλκίδης 

ΦιλοΚεμαλικοί ΑντιΝαζιστές και ΦιλοΝαζιστές ΑντιΚεμαλικοί

Μέρος της συνέντευξης στο ράδιο <<Ε>> των Σερρών και στον Γιώργο Πεζιρκιανίδη

Είδα ξανά σαν επαναλαμβανόμενη άνευ ουσίας  λιτανεία την αναφορά για τα 24 χρόνια από την αναγνώριση της Γενοκτονίας από τη Βουλή των Ελλήνων.  
Μία αναφορά χωρίς δήλωση για την πρωτεργάτη της αναγνώρισης της Γενοκτονίας, τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη και χωρίς απολογισμό της πορείας από το 1994. Κατανοητά όλα αυτά,  γεμίσαμε από ανθρώπους του παρακράτους, χωροφύλακες και  εσατζήδες, ειδικούς συμβούλους και  υποψηφίους βουλευτές και άλλους <<σπουδαίους>> που μόνο κακό έκαναν και κάνουν....

Χωρίς αναφορά για τα στεφάνια στον Κεμάλ, τις αρνήσεις της Γενοκτονίας, το βρώμικο ρόλο του καθεστώτος των φιλοΚεμαλικών Αντι Ναζί και των ΦιλοΝαζί ΑντιΚεμαλικών. 

Αλήθεια θα κατέθετε στεφάνι σε μνημείο του  Χίτλερ Εβραίος πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών ή θα αρνούνταν τη Γενοκτονία Αρμένιος υπουργός παιδείας, όπως συνέβη στην Ελλάδα; Στο τόπο του Διστόμου, της Σμύρνης, των Καλαβρύτων, της Τραπεζούντας;  

Στον τόπο αυτό, στην ιστορία του,  δεν χωρούν  ΦιλοΚεμαλικοί ΑντιΝαζιστές και ΦιλοΝαζιστές ΑντιΚεμαλικοί. Δε χωρούν καταστάσεις και πρόσωπα που τιμούν τον Κεμάλ και μισούν τον Χίτλερ  και τιμούν τον Χίτλερ και μισούν τον Κεμάλ. Η περίπτωση του φυλακισμένου συμπατριώτη μας Γιάννη-Βασίλη Γιαϊλαλί είναι η τελευταία περίπτωση όπου η παρά φύση αυτή κατάσταση εμφανίζεται ξανά. 

Κεμαλισμός και Ναζισμός είναι ένα και το αυτό. Δάσκαλος Κεμάλ και μαθητής Χίτλερ, κατά τα λεγόμενα του αρχηγού των Ναζί. 
Οφείλουμε λοιπόν να συνεχίσουμε τον αγώνα αναγνώρισης, σπάζοντας το αυγό του φασιστικού φιδιού, αποκαλύπτοντας τον Κεμαλισμό και τη συνέχειά του τον Ναζισμό που δολοφόνησαν εκατομμύρια Έλληνες, Ελληνίδες και παιδιά. Αποκαλύπτοντας την Αλήθεια, τη Μνήμη, την Ιστορία.