Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Γεώργιος Μπαλταδώρος



 Γεώργιος Μπαλταδώρος Αξιωματικός της Πολεμικής μας  Αεροπορίας,  ο 125ος Έλληνας ήρωας που υπερασπίστηκε το Ελληνικό Αιγαίο Πέλαγος.  



Με συνδέουν εδώ και πολλά χρόνια ισχυροί δεσμοί   με τους κυβερνήτες της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με  σπουδαίους ανθρώπους,   όπως ο Γεώργιος Μπαλταδώρος, ο οποίος έπεσε υπέρ του Ελληνισμού τέτοιες ώρες του 2018. 


Με έναν  Έλληνα που  έβαλε  το εμείς πάνω από το εγώ, που επέλεξε να είναι με τη δικαιοσύνη, που αντιστάθηκε σε κάθε απόπειρα παράδοσης του Αιγαίου στον κατακτητή και εισβολέα που έγινε ειρηνοποιός και εγγυητής ! 


Ο Θεός αγαπητέ μου Γεώργιε  σε κάλεσε  για να σε έχει δίπλα του, για να πετάς ελεύθερος, για  να μεσιτεύεις με την όμορφη ψυχή  σου για την Ελευθερία, για το Φως, για την Αλήθεια, για την Πατρίδα μας, για τη Γη και το Ύδωρ, για όλους εμάς . 


Εύχομαι ο Θεός να  δώσει δύναμη στην οικογένειά σου για να απαλύνει τον μεγάλο πόνο, για  να σε μνημονεύει, όπως και όλοι εμείς,  για τον ηρωισμό και για  την ανδρεία σου, για τα Ελληνικά χαρακτηριστικά με τα οποία έζησες στον κόσμο αυτό. 


Καλό Παράδεισο και Καλή Ανάσταση.