Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Κύπρος

Προς τα Μέσα Ενημέρωσης: Για άμεση δημοσίευση / μετάδοση παρακαλώ.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΝΤΑΟΥΝΕΡ
ΕΚΤΟΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

Εκτός τάξης, εκτός της εντολής των καλών υπηρεσιών του ΟΗΕ στην Κύπρο και σε αντίθεση με τον Καταστατικό Χάρτη του Οργανισμού που υπηρετεί, ευρίσκεται ο κ. Ντάουνερ. Δραστηριοποιείται έντονα και συμμετέχει σε παρασυναγωγές/εργαστήρια προετοιμασίας εδάφους για λύση νομιμοποίησης των κατοχικών δεδομένων. Πρωτοστατεί σε επανάληψη της δραστηριότητας που προηγήθηκε του σχεδίου ΑΝΑΝ. Οι δραστηριότητες αυτές γίνονται εκτός και εντός Κύπρου.

Παράγοντες και Δημοσιογράφοι, ντόπιοι και ξένοι, ενισχύουν το υπονομευτικό του έργο, όπως συνέβει και το 2004 και καλούμε τον Κυπριακό Λαό να επαγρυπνεί και όπου εντοπισθούν αυτοί οι συνεργοί, να τους ξεσκεπάζουμε.
Αντιπροσωπευτικές των προθέσεων και επιδιώξεων των ξένων συμφερόντων που εξυπηρετούνται από τον κ. Ντάουνερ είναι και οι δημόσιες τοποθετήσεις του.

Αρνείται κατεπανάληψη να συναντηθεί μαζί μας ενώ ακόμα και με τους Βρεττανούς σφετεριστές των περιουσιών μας στα κατεχόμενα συναγελάζεται και φαίνεται να τους συμβουλεύει πως να αντιμετωπισθεί η καταδίκη των Οραμς.

Καλούμε την Κυβέρνηση να παρέμβει και να θέσει τέρμα στην παράνομη και υπονομευτική αυτή δραστηριότητα του κ. Ντάουνερ, δραστηριότητα που τον καθιστά ανεπιθύμητο στην Κύπρο. Δεν μπορεί να συνεχίζει να συντονίζει τις εξελίξεις στο Κυπριακό και μάλιστα ενεργώντας για λογαριασμό του κατακτητή και των συνοδοιπόρων του

Μας θυμίζει Ντε Σόττο..

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.