Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Η 19η Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μόσχα, Στουτγάρδη:Λευτεριά στον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί, Αναγνώριση της Γενοκτονίας!
Η 19η Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μόσχα, Στουτγάρδη:Λευτεριά στον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί, Αναγνώριση της Γενοκτονίας!


Αφού σιώπησαν όταν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός εξωτερικών κατέθεταν στεφάνι στον δάσκαλο του Χίτλερ, Κεμάλ, αφού υπονόμευσαν με κάθε τρόπο την ιερή υπόθεση της Γενοκτονίας, αφού κατηγόρησαν ανθρώπους με ανώνυμες επιστολές και άρθρα, αφού θήτευσαν ως <<ειδικοί>> σε υπουργικά και βουλευτικά γραφεία “συμβουλεύοντας”,  σιωπούν για την άρνηση και την υπονόμευση, σιωπούν  για τον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί

Δήθεν δημοσιογράφοι, δήθεν επιστήμονες, δήθεν πολιτικοί, δήθεν άνθρωποι....

Πάντα βεβαίως εκ του ασφαλούς και εκ των υστέρων, αφού γνωρίζουν καλά τη “δουλειά”. Κατόπιν εορτής, πλασάρονται για να πάρουν ακόμη μία θέση.

Η αλήθεια είναι ότι τα εξαπτέρυγα  υπονομεύουν και εχθρεύονται κάθε προσπάθεια για την αναγνώριση της Γενοκτονίας υπερασπίζονται το δάσκαλο του Χίτλερ Μουσταφά Κεμάλ. Τρωκτικά που τρώνε τις σάρκες της πατρίδας μαςΜΟΣΧΑ

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η νίκη όμως στο ιερό ζήτημα αναγνώρισης της Γενοκτονίας είναι δική μας, έχει ονοματεπώνυμο, αφού η δική μας προσπάθεια είναι αυτή που απέτρεψε τα σχεδιαζόμενα και ανέδειξε το θέμα διεθνώς όταν τα τρωκτικά και τα εξαπτέρυγά τους σιωπούσαν  και σιωπούν. 

Εμείς ούτε σιωπήσαμε ούτε φοβηθήκαμε το φασισμό των υπονομευτών και των αρνητών. Ούτε βεβαίως τώρα θα φοβηθούμε. Έχουμε μαζί μας το Θεό, τους συναγωνιστές και συναθλητές μας και τις ψυχές των προγόνων μας.

Η 19η Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μόσχα, Στουτγάρδη, ο Τ. Τσιλιγκίρ, ο Μ. Χαραλαμπίδης, η 
Τ. Μπαλαμπάν, ο Θ. Μαλκίδης, είχαν ένα σύνθημα: 

Αναγνώριση της Γενοκτονίας, Λευτεριά στον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί!

ΑΘΗΝΑ


 O Γιώργος Ζαχαριάδης έτρεξε από το σημείο σύλληψης του 
Α. Μητρετώδη και του Δ. Κούκλατζη μέχρι τη Θεσσαλονίκη για την Ελευθερία τους και την Ελευθερία του Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί!


Παρακολουθείστε σήμερα Πέμπτη 24-5-2018 και ώρα 6:30 - 7:30 το απόγευμα την εκπομπή ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, όπου ο Θ. Μαλκίδης, συζητά με τον Παύλο Κυριακίδη για τη φυλάκιση του   Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί και τη κατάσταση στη σημερινή Τουρκία.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΥΛΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ (90.2 FM ) ή μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=911

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη και την επόμενη Δευτέρα 28 -5-2018, 8-9 το βράδυ.