Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Με την αποχή των μουσουλμάνων δημοτικών συμβούλων εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το ψήφισμα για τον Ά. Μητρετώδη και τον Δ. Κούκλατζη!Ψήφισμα με διαφωνίες από το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

Με την αποχή των μουσουλμάνων δημοτικών συμβούλων εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το ψήφισμα συμπαράστασης των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές της Τουρκίας, ψήφισμα που πρότεινε η Δημοτική Αρχή Κομοτηνής. Το ψήφισμα που κατέθεσε η Δημοτική Παράταξη «Σπάρτακος» προκάλεσε την αντίδραση των δέκα μειονοτικών δημοτικών συμβούλων οι οποίοι δήλωσαν με επιστολή τους ότι δεν συμφωνούν. 


Την αποφυλάκιση των Ελλήνων Στρατιωτικών ζήτησαν και οι τρεις μειονοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης «Πολιτική Ανατροπή» με επικεφαλής την κα Ελένη Λαφτσή διαφωνώντας επίσης με το ψήφισμα του «Σπάρτακου». 

«Δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στις οικογένειες των Ελλήνων στρατιωτικών και επιθυμούμε οι έλληνες αξιωματικοί να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατόν στις οικογένειες τους και τα καθήκοντα τους.» ανέφερε για τη Δημοτική Παράταξη «Εμείς …η πόλη» η κα Φελίνα Καζάκου.


http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/komotini-24-5-2018-proini-enimerosi/