Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Η Τουρκία, η Ελλάδα και Εμείς για τη Γενοκτονία που συνεχίζεται!


Θ. Μαλκίδης 

Από την ομιλία  στην κεντρική πλατεία της Δράμας στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία. 

Τραπεζούντα, Αδριανούπολη, Σμύρνη, Γκιουριούμτζε Καισάρειας , τόποι όπου η Γενοκτονία εναντίον του Ελληνικού λαού είχε και μία άλλη, μία διαστροφική πλευρά, τη εξόντωση των γυναικών (και των παιδιών τους).  Οι Νεότουρκοι και οι Κεμαλικοί βιάζουν γυναίκες, σφάζουν νήπια, έγκυες γυναίκες και   παιδιά και απαγχονίζουν, καίνε ζωντανές, εκτελούν με λιθοβολισμό, με τσεκούρι, με ξιφολόγχη και με πυροβόλα όπλα!Ο Ελληνικός λαός καθώς και ο Αρμενικός και ο Ασσυριακός λαός, πέρα από το μαζικό έγκλημα της Γενοκτονίας υπέστη  και τη Γενοκτονία των γυναικών (και  των παιδιών) ως βασικό και αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου εξαφάνισής του.

Το δυστύχημα είναι ότι επειδή το έγκλημα της Γενοκτονίας των γυναικών δεν τιμωρήθηκε, επαναλήφθηκε με την ίδια μανία στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, στο Χορτιάτη, στην  Νέα Αγχίαλο, στην Ερμακιά και το Ελευθεροχώρι, στους Πύργους και το Μεσόβουνο, στην Κάνδανο και τη Βιάννου και επαναλαμβάνεται σήμερα. Έτσι από την Ελληνίδα, την Αρμένια και την Ασσύρια, περάσαμε σήμερα στην Κούρδισα.

Ειδικότερα σήμερα που η Γενοκτονία συνεχίζεται με πράξεις όπως η φυλάκιση του συμπατριώτη μας Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί, ο οποίος  κατηγορείται για την ανάδειξη των εγκλημάτων εναντίον των γυναικών και των παιδιών στον Πόντο και το Κουρδιστάν, με τη φυλάκιση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημητρίου Κούκλατζη.

Υ.Γ. Τη χρονική περίοδο κατά την οποία πραγματοποιείται ένας σπουδαίος αγώνας για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας- η τελευταία αναγνώριση από το Κάλγκαρι του Καναδά αυτό δείχνει- εμφανίζονται τα δύο γνωστά μέτωπα για  να τον πολεμήσουν και για να τον υπονομεύσουν. 

Τόσο από την Τουρκία με τη στοχοποίησή μου, όσο και από την Ελλάδα όπου τα τρωκτικά της δήθεν πληροφόρησης και της δήθεν επιστήμης ανέλαβαν  την εργολαβία εξαφάνισής μου.....


Παρακολουθείστε σήμερα Πέμπτη 24-5-2018 και ώρα 6:30 - 7:30 το απόγευμα την εκπομπή ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, όπου ο Θ. Μαλκίδης, συζητά με τον Παύλο Κυριακίδη για τη φυλάκιση του   Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί και τη κατάσταση στη σημερινή Τουρκία.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΥΛΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ (90.2 FM ) ή μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=911


Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη και την επόμενη Δευτέρα 28 -5-2018, 8-9 το βράδυ.