Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Παρουσίαση των απομνημονευμάτων του αντάρτη του Πόντου Παύλου Τσαουσίδη



Παρουσίαση των απομνημονευμάτων του αντάρτη του Πόντου Παύλου Τσαουσίδη

Θ. Μαλκίδης: 

<<Το βιβλίο για τον οπλαρχηγό του Ποντιακού Αντάρτικου Παύλου Τσαουσίδη αποτελεί συμβολή στην ανάδειξη του αγώνα των Ελλήνων ενάντια στο μαζικό έγκλημα, αγώνας ο οποίος όχι μόνο συνέχισε την αντιστασιακή παράδοση του Ελληνικού λαού ενάντια στη βία, την εξαφάνιση και την καταπίεση, αλλά έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους, γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους, να επιβιώσουν. 

Μία ακόμη μαρτυρία ζωής ενάντια στη Γενοκτονία, τότε και τώρα, εάν κρίνουμε ότι τόσο στην Τουρκία, όσο και δυστυχώς και στην Ελλάδα, υποστηρίζεται ότι οι αντάρτες ευθύνονται για τη Γενοκτονία! Προπαγάνδα και ύβρεις για τους υπερασπιστές των Ελλήνων, προκειμένου να δικαιολογηθεί το μαζικό έγκλημα,  το οποίο όμως παρόλη την υπονόμευση και την άρνηση, θα αναγνωριστεί!>>


Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοπανού "Η ΜΙΕΖΑ" σας προσκαλεί το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 7:30 μμ στην φιλόξενη αίθουσα του συλλόγου για την παρουσίαση του βιβλίου της Ροζαλίας Γαβριηλίδου και του Φάνη Μαλκίδη " Η βιογραφία του οπλαρχηγού του Πόντου Παύλου Τσαουσίδη". 






 "Η βιογραφία του οπλαρχηγού του Πόντου Παύλου Τσαουσίδη" περιλαμβάνει χειρόγραφα του ίδιου με εξιστόρηση γεγονότων της πρώτης γραμμής.