Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Συμπαράσταση στο φυλακισμένο Γιάννη -Βασίλη Γιαϊλαλί



Θ. Μαλκίδης 

Ενισχύουμε  το φυλακισμένο Γιάννη -Βασίλη Γιαϊλαλί


Στέλνουμε επιστολές συμπαράστασης στην παρακάτω διεύθυνση στο φυλακισμένο συμπατριώτη μας  Γιάννη -Βασίλη Γιαϊλαλί. 

Γράφουμε  επιστολή, προτρέπουμε και άλλους να πράξουν το ίδιο και  ενισχύουμε τον αγώνα του. Πιέζουμε τους συλλόγους και τα σωματεία, τα κόμματα, τους δικηγορικούς συλλόγους, τις συνδικαλιστικές ενώσεις, τα μέσα ενημέρωσης να αναδείξουν την παράνομη φυλάκισή του. 

Ο Γιάννης βρίσκεται φυλακισμένος από την 22α Απριλίου με τις κατηγορίες προσβολής του Κεμάλ και του Ερντογάν, για τη δράση για το ζήτημα των Ρωμηών του Πόντου, για την ανάδειξη της Γενοκτονίας.

Η δημοσιοποίηση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης έγραφε ο Ιάκωβος Μάγιερ το 1826 στο πολιορκημένο Μεσολόγγι. Δημοσιοποιούμε, κοινοποιούμε, μιλάμε, γράφουμε για να μην μείνει άγνωστη η  Γενοκτονία. Αυτή που δε σταμάτησε  το 1922- 1923, αλλά συνεχίζεται μέχρι σήμερα!





Dear friends here is Yannis Vasilis Yaylalı' s prison adress if you like to send him a Letter. 

Sevgili dostlar Yannis Vasilis Yaylalı 'ya mektup göndermek isteyenler için Cezaevi adresini paylaşıyorum. Tek tek sizlere gönderemedim . 


#tümsiyasitutsaklaraözgürlük#hastatutdaklaraözgürlük #peace#freeYannisVasilisYaylalı #freeVasilis#contientiousobjection #contientiousobjecter#pontos #pontus #journalismnotacrime