Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Ομόνοια Χιμάρας: Υπερήφανοι για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε

 

Μετά το πέρας των επαναληπτικών εκλογών τον Δήμο  Χιμάρας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας και τους απανταχού Χιμαριώτες που ήρθαν για να συμμετέχουν στις εκλογές. Επίσης ευχαριστούμε τα στελέχη των άλλων κομμάτων της Αντιπολίτευσης, με τα οποία συμπορευτήκαμε. Οφείλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και τους καταμετρητές, που διευκόλυναν την εκλογική διαδικασία.


Σε μία διαδικασία εκλογών, που έγιναν καταστρατηγώντας κάθε δημοκρατική λογική, όσον αφορά στην προκήρυξη τους, τον χρόνο τέλεσής τους, τη σύνθεση του εκλογικού καταλόγου, τον πολιτικό πολιτισμό και τη δυνατότητα συμμετοχής, εμείς είμαστε υπερήφανοι για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε και βγαίνουμε από άλλη μια μάχη με το κεφάλι ψηλά.

Πιστοί στους αγώνες και τις δεσμεύσεις μας, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή και να αγωνιζόμαστε για την λύση των σοβαρών προβλημάτων του τόπου. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε στον δρόμο της αλήθειας και του δικαίου, ο οποίος στο τέλος οδηγεί στη νίκη.

himara.gr